Wednesday 23rd August 2017 12:55:05 PM
Autentificare

Autentificare

Nume utilizator
Parola
Tine-ma minte

Cine suntem

Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE) este o federație sportivă națională, persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, autonomă și apolitică. FRAE s-a constituit în 2002 prin asocierea cluburilor sportive și asociațiilor județene, conform Legii Educației Fizice și Sportului 69/ 2000.

FRAE reprezintă autoritatea în domeniile alpinism, escaladă și schi alpinism și are ca obiectiv principal performanța sportivă, beneficiind de la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) de venituri destinate dezvoltării și promovării acestor discipline sportive de performanță.

Federația este o asociere liberă a unor cluburi sportive, care au drept de vot și care se implică activ în activitatea federației. Implicarea constă în organizarea de evenimente menite să promoveze cele trei discipline sportive, dar și în instruirea tinerelor talente, oferindu-le astfel șansa unei cariere sportive.

Nu în ultimul rând, FRAE asigură reprezentarea României în competițiile sportive și organismele internaționale, fiind afiliată la Federația Internațională de Alpinism și Escalada - UIAA, cu sediul la Berna, Elveția, federație recunoscută de Comitetul Internațional Olimpic.

Federația Română de Alpinism și Escaladă

Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE) este o federație sportivă națională, persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, autonomă și apolitică. FRAE s-a constituit în 2002 prin asocierea cluburilor sportive și asociațiilor județene, conform Legii Educației Fizice...

Mai mult...

Newsletter