Bine ai venit acasă, echipă!

După o competiție intensă la Campionatul Mondial de Juniori 2024 din Guiyang, China, echipa noastră de escaladă a fost întâmpinată cu brațele deschise și inimi pline de emoție.

Pe 1 septembrie, la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni, familia, prietenii, colegii de club și oficialii Federației Române de Alpinism și Escaladă au creat o atmosferă plină de bucurie și mândrie pentru a sărbători reușitele lor incredibile.
Cu patru zboruri la activ și multe experiențe de procesat, echipa noastră s-a întors nu doar cu rezultate remarcabile, ci și cu lecții valoroase și momente de neuitat. Darius Rapa, vicecampion mondial la lead, George Tanasa, locul 9, alături de Dragos Flueraru și Alexandru Zaharia au ridicat ștacheta pentru viitorul escaladei românești.

Antrenorul Florian Mastacan ne-a împărtășit emoțiile și provocările competiției, subliniind că aceasta a fost ultima ocazie de a concura la YWCH pentru trei dintre sportivii noștri. Chiar dacă nu toate obiectivele au fost atinse în proba de bouldering, am obținut feedback valoros pentru viitoarele provocări.

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această primire de neuitat. Acest moment va rămâne gravat în inimile noastre.

Rezultatele echipei noastre la YWCH 2024:

Juniori, Finală Lead:
• Darius Râpă – LOCUL 2 (38+ score)
Juniori, Semifinală Lead:
• George Tanasă – LOCUL 9 (39+ score)
Juniori, Calificări Lead:
• Dragoș Flueraru – LOCUL 35 (35.25 score)
Youth A, Calificări Lead:
• Alexandru Zaharia – LOCUL 28 (27.11 score)
Juniori, Calificări Boulder:
• Dragoș Flueraru – LOCUL 24 (3T5Z 12 11 score)
• Darius Râpă – LOCUL 28 (2T5Z 2 14 score)
• George Tanasă – LOCUL 39 (2T2z 6 5 score)
Youth A, Calificări Boulder:
• Alexandru Zaharia – LOCUL 25 (2T5Z 3 11 score)

Felicitări! Vă suntem alături în continuare pentru următorul pas în cariera voastră de sportivi de performanță! #TeamRomania #FRAE
Mulțumim Cris Voinea pentru fotografii! @crisvoinea @icsphoto

Articole similare

Distribuie articol

Ultimele articole