Wednesday 4th October 2023 09:32:38 AM
Autentificare

Autentificare

Nume utilizator
Parola
Tine-ma minte

175 de ani de la prima ascensiune a Mt. Damavand, Iran

Pentru a aniversa 175 de ani de la prima ascensiune a muntelui Damavand din Iran, Federația de Alpinism și Escaladă Sportivă din Iran (IMSCF), prin intermediul F.R.A.E., invită pe cei doritori să ia parte la proiectul Damavand 2018.

Datorită experienței recunoscute a alpiniștilor români, organizatorii sunt interesați de prezența unui reprezentant din partea României. IMSCF va suporta cheltuielile de cazare, masă și transport intern (exceptând avionul) pentru un alpinist român cu palmares internațional.

Evenimentul va consta în două expediții spre vârf, perioadele de desfășurare fiind 22 iulie – 2 august și 26 iulie – 1 august 2018.

Detalii despre organizare (program, cazare, echipament necesar) se regăsesc în acest document.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. 

Federația Română de Alpinism și Escaladă

Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE) este o federație sportivă națională, persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, autonomă și apolitică. FRAE s-a constituit în 2002 prin asocierea cluburilor sportive și asociațiilor județene, conform Legii Educației Fizice...

Mai mult...